Tillbaka i Bryssel för ett tag.

 

Nu är förberedelserna i full gång och vår första repetitionsperiod för Djeliya närmar sig väldigt fort. Regissörens biljetter till Bryssel är ordnade, boende i teaterns lägenhet likaså. Akrobaterna tränar styrketräning och grundträning för pyramider och musikern förbereder musikstycken. Biljetter har köpts till Chile och alla är spända och glada inför detta äventyr precis innan jul. 

Vi var också ute i en slottspark för att ta lite foton på vår lilla grupp. De är alldeles säkert inte representativa för vad vi kommer att skapa som föreställning men vi hade roligt och vi är äntligen alla fyra samlade på ett och samma foto. 

Själv är jag väldigt glad över att vara tillbaka ett par månader i min "gamla" stad. Här finns det mesta på gångavstånd, alla vänner bor runt Place Flagey och park och dammar finns nära. Jag går på samma yoga som jag alltid gick på och cirkuskolan missar inte chansen att dra nytta av mig som vikarie. Det är så jag undrar hur de hade klarat sig om jag inte var här... Men det är härligt, jag gillar eleverna och lektionerna och lärarna, jag känner att jag gör något jag verkligen kan och att det blir uppskattat. Är det inte så det ska vara?

För att fortsätta på den positiva linjen, och varför inte? så bor jag nu äntligen tillsammans med min pojkvän och livet är precis så som man skulle önska att det alltid var. Kärlek. Omtanke. Närhet. Man får verkligen njuta när det är så här fint, det är ju inte alltid man är på topp. Vi kommer att vara här fram till december och sedan nästa år så kommer vi hem till Sverige för ett tag. Det ser jag fram emot!

Läs gärna mer om Djeliya på vår facebooksida: DJELIYA - a circus musical tale 

19 Oct 2014