Tack, tack och tack.

Jag vill väldigt gärna berätta allt om hur denna otroliga, galna turné har varit. Att resa runt med en snart ettårig tjej genom Sverige som "ensam förälder" och göra 19 föreställningar som både artist och turnéledare...

Men just i kväll vill jag bara säga TACK till en massa människor!

Först av allt tack till de som köpt in föreställningarna: Christel Molin, Christina Strömvall, Sara Berndtsson & Mia Rosengren.

Sedan tack till underbara barnvakter: Cicci, Gretel och Amanda. Utan er hade det inte gått!

Tack till alla fina elever och lärare som vi mött, ca 1500 personer, och ett speciellt tack till eleverna på Furulundsskolan i Halmstad som skrev fina kommentarer till oss om föreställningen. Tack till Johanna som gav oss bröd och kakor, till bibliotekaren som filmade vår företällning i Träslövsläge och till Ulrika Andersson som gjorde det jobbet galant i Halmstad.

Tack till Julietta för support på Bosgårdsskolan i Tvååker och till de lärare och elever på samma skola som bjöd in våra barn med barnvakt till deras klassrum när det var dåligt väder. Tack alla snälla vaktmästare som hjälpt oss med tekniken och de som bjudit på kaffe och bullar och lunch. ;)

Tack till Pelle vår regissör som kom på besök och tack till hans teaterskoleelever som kom med positiv kritik och kommentarer. Föreställningen har utvecklats och blivit bättre för var dag.

Ett självklart tack till de fantastiska artisterna; Rebeca, Antoine & Vincent! Och ett blygsamt tack till mig själv som organiserat turnén.

Yihoo!!!

 

24 Mar 2016