Det får bära eller brista - Stora teatern i Göteborg

Detta gör mig så otroligt stolt. Att vi ska spela vår föreställning "Det får bära eller brista" på Stora teatern i Göteborg den 16 april 2021. 

När jag startade företaget Circus By Me 2013 så bodde jag i Bryssel och hade innan dess bott sex år i Frankrike. Då hade jag som dröm att komma tillbaka till Sverige, kunna leva som cirkusartist här och att skapa en föreställning som kunde spela på någon av de stora scenerna. 

Efter att ha tagit beslutet av starta ett svenskt företag, söka projektbidrag och flytta till Sverige så hände en del saker; jag blev efter audition en av akrobaterna i Mimbre och flyttade till London, jag turnerade med dem i Europa, jag blev gravid och fick min dotter, jag turnerade med egna föreställningen Djeliya på skolor och i Senegal, jag flyttade med familjen till Grekland, sedan Italien och sedan Norge. Jag fick mitt andra barn och hade samma år premiär på barnföreställningen Att rymma med en cirkus. Under denna tid hade jag samtidigt arbetat målinriktat med att söka pengar och utforma idén till föreställningen "Det får bära eller brista". 

2019 hade jag budgeten i hamn och vi startade äntligen skapandet. 2020 hade vi premiär! 

Sedan ställdes alla föreställningar in... och vi flyttade till Skåne.

Nu när jag går in och tittar på trailern som rullar här: Stora teatern - Circus By Me så blir jag så enormt glad. Efter alla turer så är jag här där jag velat vara så länge. 

Så tacksam. 

 

4 Jan 2021