Repetitionsperioder med mina akrobatikpartners.

Förra veckan var jag i Madrid och tränade med Antoine, min belgiske akrobatikpartner. Vi förberedde oss för turnén i Kenya med Clowner Utan Gränser och det var härligt att träna igen.

Samtidigt hade vi mailkontakt med regissören för Kenyaprojektet och jobbade också med en koreograf på plats för att skriva tre akrobatik-serier att visa när vi kommer till Nairobi.

Vi lade ut ett klipp från förra sommarens festivalturné på nätet: The Walkers at Wolubilis 2012

Sedan kom jag till Bryssel, njöt av en ledig söndag och började direkt en ny repetitionsvecka på L'école de cirque de Bruxelles med Catalina och våran duo "Las errantes". Catalina ansöker för tillfället om ett stort kulturbidrag i Chile, för att fortsätta vårt gemensamma projekt, så parallellt med vår akrobatikträning så skrivs det CV's på spanska och långa texter om vårt skapande. Visst blir det mycket blabla, men samtidigt är det väldigt intressant att diskutera vad det är vi vill och vad vi gör.

Det är motiverande att satsa på sina projekt och speciellt när det flyter på, som det gör för mig för tillfället.

Nu är det fredag och veckan med Catalina gick bra, har precis varit hos fysioterapeuten och jag känner mig fullständigt slut. Önskar att jag kunde sova i en vecka minst, men det är bara att ta tag i väskpackning igen. I morgon bitti bär det av till Paris!

Ibland känns det som att det enda jag gör är att packa upp, tvätta, packa, packa upp, tvätta och packa min väska. Det är livet som artist det...

Cirkushälsningar från ett molningt Bryssel.

14 Jun 2013