På gång igen!

I morgon fyller min dotter fyra månader och livet är vackert. Varje dag är en ny utmaning och jag upptäcker världen på nytt genom hennes ögon. Det är en fantastisk tid att vara hemma med ett litet underverk men det är också kul att ta sig ut i jobblivet lite grann emellanåt. 

Sedan en månad tillbaka förberer jag en repetitionsvecka i Bryssel i september då jag ska träna in mig i min roll i föreställningen Djeliya. Samtidigt jobbar jag på förberedelser inför Djeliyas miniturné här i Sverige i oktober då vi kombinerar träning med framträdande på de skånska Scenkonstdagarna, en uppvisning på Halmstad teater och ett skolframträdande i Alingsås. Det är spännande! 

I söndags hade jag äran att få undervisa barn, ungdomar och vuxna i Wemmenhögs Budoförening. Det var en solig sommardag i Skateholm och stämningen var hög. Det var en härlig känsla att vara tillbaka igen efter en tid utan att ha undervisat, sist var akrobatikcoaching för mina egna artister i Chile i december och innan dess undervisning i Bryssel i höstas, båda gångerna som mer eller mindre trött och tung och gravid...

Nu hade jag energi och kände hur inspirationen och glädjen bara sprudlade över att äntligen vara tillbaka ute i "det andra livet". Bland människor som väntar sig annat av mig än bara mys och amning och blöjbyten. ;)

Alla elever var trevliga, motiverade och glada vilket så klart bidrog till succén. 

Här kommer lite foton från eventet: (tack till fotograf Per Ottosson)

 

11 Aug 2015