Hip Cirq Europ' i Bryssel!!!

Ibland förstår jag inte hur jag orkar allt jag orkar. I förra veckan började jag, Karim och Eric Mezino repetitionerna med de belgiska artister som ska integrera vår Hip Cirq föreställning. Vi jobbade från morgon till kväll i ett dåligt upplyst och kallt cirkustält sex dagar i sträck och jag kom sällan hem före klockan tio på kvällen. Gruppen är fantastisk och arbetet en njutning, men hemmet såg jag inte mycket av, bara duschen och sängen.
I söndags hade vi som tur var vilodag. Jag läste en bra bok, tvättade kläder, gick till marknaden, köpte yoghurt och åt en marockansk crêpe med färskost, oliver och honung...

Men i  morse drog det i gång igen, än intensivare. Samma kalla mörka tält fast nu med alla de europeiska artisterna också. Först visade vi belgare vad vi skapat förra veckan, en 25 minuter lång för-föreställning, sedan repade vi pyramidnummer, min och Jessys duo, clown-Bozo, akron, lindanskoreografin etc etc. Inte en sekunds vila.

Jag är helt slut och förstår inte hur vi ska bli klara i tid. Torsdag klockan 17.00 är det generalrepetition med publik... Halleluja. Livet som artist.

16 Sep 2013