Hip Cirq Europ' i Bagneux, Paris.

Fredag morgon på ett typiskt parisiskt hörncafé. Jag njuter av en ledig morgon efter en lyckad första föreställning här i Parisförorten Bagneux. Det har varit väldigt intensiva och långa dagar för att repetera ännu en version av Hip Cirq Europ'. Vi har integrerat sex artister från Madagaskar och sex artister från Bagneux i vår deambulerande föreställning. Vilket jobb!

Igår kväll hade vi såkallad premiär och vi var alla rättså nervösa. Omständigheterna har inte varit de bästa, vi uppträder i ett cirkustält och eftersom det har kommit kraftiga regnskurar de senaste dagarna så har marken i tältet förvandlats till lera... Igår morse stod det tio centimeter vatten på ena sidan av scenen och elektriciteten fungerade inte längre. Dessutom är kulisserna små och scenen mindre än vad vi är vana vid. 

Vår generalrepetition var vad man kallar en riktigt dålig generalrepetition, stämningen var spänd och vi var alla trötta.

Men när klockan närmade sig åtta var koncentrationen på topp och när vi väl började föreställningen gav publiken oss en underbar energi som räckte länge. Jag är nöjd med resultatet.

Nu är det bara att göra det ännu bättre i kväll. ;)

21 Jun 2013