Första dagen på Regionteater Väst.

Det var en kall blåsig morgon här i Uddevalla, vår första repetitionsdag. Snöblandat regn mötte oss utanför Regionteater Väst, men väl inomhus så fick vi ett varm välkomnande av hela personalen. Allt ifrån städare, receptionist, tekniker och sömmerska till vår fine regissör, alla tog emot oss på bästa sätt.

Vi började dagen med en visning av teatern och därefter ett gruppmöte. Vart är vi nu efter våra repetitionsperioder i Belgien och Chile? Var är vi på väg mer precist?

Det kändes härligt att se hela gänget tillsammans igen och även om både trötthet, huvudvärk och förkylningstecken fanns i rummet så var vi alla både spända och positiva.

Till lunch lagade vår underbara Alex pastasallad med persilja, gurkmeja och en sublim citronsmak som gav oss kraft att attackera eftermiddagen. Denna passerade förbi med genomgång av Vincents musik-manuskript, artisterna jobbade på karaktäristiken hos sina roller och allas vår bebis Maé alternativt charmade sin barnvakt och skrek åt honom… Kaffe, dadlar och Ibuprofen hjälpte oss igenom resten av dagen.

Jag låter fotona berätta mer och glöm inte att följa oss på Facebook; Los Errantes.

24 Feb 2015