Egetskrivet cirkusprojekt i Chile.

 

                                                            

Jag har precis kommit hem från sex intensiva veckor i Santiago de Chile. Tillsammans med Catalina Castellano skapade jag en akt som vi uppträdde med på "Teatro de aldea del encuentro" i Santiago, ute på landsbygden på  byfestivalen "Fiesta de las artes" i Conbún och i Palomavida.  Dessutom besökte vi en liten skola med 28 elever i Rari med våran akt och "prova-på-cirkus". Vi uppträdde också på en festival för immigrerade artister i Santiago och det vi gjorde blev verkligen väl emottaget vart vi än kom.

Projektet finansierades till en del av "BIJ", Le Bureau International de Jeunes här i Bryssel, men till en stor del av oss själva.

Vi blev väldigt nöjda med samarbetet och tänker redan på hur vi skulle kunna förstora och förbättra projektet för att göra en ny utgåva 2014. En turné i skolor på chilenska landsbygden där vi visar vår akt och sedan undervisar eleverna i cirkus. Samtidigt som vi uppträder på fler festivaler och även erbjuder workshops i vår kreativa form av parakrobatik för de som redan är artister.


Jag är otroligt motiverad!

 

23 Apr 2013