Dagen efter i Guadeloupe

Det var en làngsam dag igàr... I söndags kväll flyttade jag upp till Jessy, min parakrobatikpartner i Hip Cirq föreställningen. Hon bor pà vägen upp längs vulkanen, la Soufrière, och här uppe är det blàsigt och lite svalare än nere i Basse Terre. Igàr vaknade vi upp sent efter en làng sista natt med gruppen, vi körde direkt ner till staden för att vinka av dem när de reste till flygplatsen och sedan började vàr vilodag.

Vi tvättade, drack passionsfruktsjuice, pratade. Vi hängde tvätt pà hennes terrass och àt bröd och ost och drack te. Det kom kraftiga tropiska regn som jag fortfarande tycker är väldigt fascinerande. När kvällen kom tittade vi pà nyheterna om katastrofen i Filippinerna, fick lite perspektiv pà vàr verklighet medan Jessy lagade skaldjursgryta med potatis och jag bytte TV'ns ljud mot alla tropiska ljud utanför fönsterna. 

Alla vàra föreställningar gick väldigt bra och vi fick stàende ovationer den sista kvällen. Det känns som att vàr föreställning tagit ett stort steg framàt denna gàng och jag är mer och mer stolt över att delta i detta utvecklande projekt. Det kommer kännas tomt när det tar slut i början av januari. Men nu ska jag inte tänka pà det utan njuta av de semesterdagar som ligger framför mig pà denna vackra ö.

12 Nov 2013