Min lillasyster och de tre P-orden.

Min lillasyster är en av de personer som jag beundrar mest. Hon är ung, hon är stark, hon vet vad hon vill och vart hon är på väg, men hon är samtidigt väldigt känslig och ödmjuk. Dessa egenskaper är mycket viktiga för att bli en bra skådespelare, en bra artist.

Igår när hon tog examen från "The New York Film Academy" var jag väldigt rörd, hon stod där på scenen med tårar i ögonen och jag kände att det är nu, det är nu hon förstår vad det här livet handlar om. Att vara en artist är att vara människa, men till 200 %, du måste känna dig själv utifrån och in, du måste förstå andra människor och vara modig nog att visa dina känslor, ditt innersta. Du måste kunna ta besvikelser och resa dig upp igen.

 På gårdagens avslutningsceremoni höll en av min lillasysters lärare, David Vando, ett helt otroligt tal. Han pratade om livet och döden men också om tre P; Passion, Preparation och Persistence. (Passion, Förberedelse och Uthållighet) Tre viktiga ord för att lyckas som artist.

Jag blev så stolt över att vara artist när han pratade, det kändes som ett så hedervärt och imponerade sätt att leva sitt liv, och jag måste säga att det är långt ifrån alltid som jag känner det så.

Tack Amanda för att du tog mig till New York, att du får mig att tillbringa tid med dig och att du låter mig njuta av din kompromisslösa men ack så generösa natur. Och du har allt, glöm aldrig det, passionen, förberedelserna och uthålligheten! Älskar dig.

27 Oct 2013