2017!

Jag började år 2017 på turné med Djeliya i Senegal.

Den första januari spelade vi på en färgglad presenning mitt i byn Toubab Dialaw medan solen gick ner bakom oss i Atlanten. Det var magiskt! Ett bättre sätt att börja året det får man leta efter. 

Vi spelade också på Djaram'arts teater och på en skolgård i byn Ndayane och blev väl mottagna vart vi än kom.

Nu är det annan stämning. Vinter i Florens och jag sitter mitt i bokföring för 2016 och planering för 2017. Ni kan nog gissa vilket som är mest motiverande... 

 

I slutet av januari reste jag med Los Errantes till Jylland, Danmark för att spela på showcase för att bli "refuseringsgodkända". Det blev vi, vilket är fina nyheter eftersom detta betyder att alla danska kommuner nu kan köpa Djeliya med 50% rabatt fram till 2021. Se oss i online-katalogen här; scenen.dk

I samband med detta kommer vi i vår att uppträda på en stor festival i södra Danmark med ca 100 andra kompanier för barn och unga. Networking, networking. ;) Mer om detta senare. 

Om två veckor ska jag ge en veckas Workshop på Ecole de cirque de Bruxelles (Bryssel). Workshopen vänder sig till unga från 9 - 12 år och vi kommer att jobba med hur vi kan kombinera parakrobatik och pyramidbygge med dans och improvisation. Som partner har jag den eminanta performance artisten och koreografen Rebeca Fernandez Lopez.

Jag ligger också i startgroparna för ett helt nytt projekt med fysiska skådespelerskan Amanda Rahm och den intressanta konstnären och fotografen Lisa Grip.

Det är inte klokt vad spännande allt detta är, och året har precis startat.

13 Feb 2017